Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. 86-769-85339899 betty@howemold.com

Fabrieksreis

Vraag een offerte aan
Thuis -

Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Fabrieksreis

  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. fabriek productielijn
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. fabriek productielijn
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. fabriek productielijn
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. fabriek productielijn
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. fabriek productielijn

lopende band

Vorm het bewerken Lijn

HOWE Toe te schrijven aan sterke vorm het bewerken capaciteit en brede vorm het bewerken waaier, is het succesvol onder de woeste vorm bewerkende leverancier geweest en altijd speciale geweest wie de wereld-leidende vorm het bewerken capaciteit, de prima kwaliteitsnorm, en de recentste vaardigheden van de vormtechnologie uitdaagt.

 

Wij plaatsen de plastic vormafdeling, die en inspecteren afdeling, ontwerp en techniekafdeling testen. De plastic de hoge snelheidscnc van de vormafdeling vastgestelde workshop, Spiegeledm workshop, draad sneed EDM, de workshop van de vormassemblage.

 

Drie reeksen van Sodick draad-snijdt EDM en één Sodick-olie die EDM-machines snijden, verzekeren zij algemene tolerantie binnen 0.005mm, vlakheid, verticality, en lineariteit binnen 0.002mm. De kleinste draad van de machine is 0.03mm.

 

Zeven reeksen Hoge snelheidscnc (Zwitserland Mikron 500LP) malenmachines die hoofdzakelijk worden gebruikt om de elektroden en het nauwkeurige kubieke krommeproduct te maken, welk precisiebereik aan 0.002mm. En ons programma hoofdontwerp de elektrode en de CNC workshop produceert het binnenshuis, die EDM-precisie, zeer kwaliteit, en snelle levering verzekert

 

Tien reeksen machines van Sodick EDM maken ons mogelijk om EDM-precisie binnen 0.005mm te verzekeren. Voor sommige delen die speciale oppervlakteruwheid vereisen, Chenghui-kon de Precisievorm het gebruiken van de machines van Sodick behandelen EDM, die van Ra0.15 aan de spiegeloppervlakte bereiken.

 

 

 

 

OEM / ODM

Plastic Deelontwerp
Het ontwerpen van plastic delen is een complexe taak die vele factoren impliceren die een lijst van vereisten van de toepassing richten. „Hoe het te gebruiken deel?“ is „Hoe het aan andere delen in de assemblage?“ past „Welke ladingen het in gebruik?“ zullen ervaren Naast functionele en structurele kwesties, die spelen de kwesties een grote rol in het ontwerp van een injectie gevormd plastic deel verwerken. Hoe het gesmolten plastiek binnengaat, vult, en koelt binnen de holte om het deel te vormen drijft grotendeels welke vorm moeten nemen de eigenschappen in dat deel. Het aanhangen sommige basisregels van injectie gevormd deelontwerp zal in een deel resulteren dat, naast het zijn gemakkelijker te vervaardigen en te assembleren, typisch veel sterker zal zijn in de dienst. Het verdelen van een deel in basisgroepen zal u helpen om uw deel in een logische manier te bouwen terwijl het minimaliseren van het vormen problemen. Aangezien een deel wordt ontwikkeld, houd altijd in mening hoe het deel gevormd is en wat u kunt doen spanning minimaliseren.
 
Snel Prototype
Snelle prototyping is de snelle, gemakkelijke, rendabele manier om grote ideeën in succesvolle producten te veranderen. Hebt u concept modellering nodig om uw nieuwste ideeën aan de test te zetten? Wat over functionele prototyping om prestaties alvorens aan dure productie het bewerken te begaan te meten? De snelle prototyping oplossingen van Longxiang zullen u de flexibiliteit geven te creëren, op manieren te testen en te raffineren u nooit mogelijk dacht zodat kunt u naar markt gaan sneller dan ooit voordien.
 
Normaal maken wij de prototypen met ABS, Nylon, POM, Aluminium door hoge snelheid CNC die uiterst dicht bij het echte vormen zijn en het neemt u slechts ongeveer 3 dagen. Bovendien moet u enkel 10-15days besteden in de bouw van het snelle bewerken die bereikt 500-1000shots-het bewerken minstens het leven aan een redelijke en betaalbare prijs kon.
 
Plastic Injectievorm
HOWE-de kernzaken moeten Auto plastic vormen opbouwen. Wij hebben werknemer meer dan 80 met inbegrip van 15 professionele bewerkende ontwerpingenieurs en zijn uitgerust met het meest geavanceerde CAD en CAE systeem en 40 reeksen nauwkeurige machines van Japan en Duitsland met inbegrip van hoge snelheid CNC, EDM, Draadsnijmachines enz.
 
Wij organiseren speciaal kwaliteitscontroleroute en projectbeheersysteem om het bewerken kwaliteit te verzekeren.
 
HOWE kan ongeveer 30 reeksen vormen per maand en zwaarst opbouwen bewerkend 20 Ton.
Het grootste deel van onze vormen worden uitgevoerd naar de markt van Europa en van de V.S.
 
De injectiedienst
HOWE is uitgerust met 15 nauwkeurige uitgestrekte injectiemachines: 80Ton, 160Ton, 200Ton die aan uw verschillende vereisten zou voldoen.
 
De hars in algemeen gebruikt omvat is uitgeruste ABS, PC, ABS+PC, PS, San, pp, NYLON, PMMA, POM, HUISDIER, TPE, LCP, TPR, van GE os Amerika, Bayer van Duitsland, Poly van Japan en als worden gebruikt in productie.
 
Voor het geval dat de klant het product zou willen verminderen kost verder, kunnen wij lokale grondstoffen adviseren die in het vasteland van China worden vervaardigd en productkwaliteit tegelijkertijd verzekeren.
 
 

R & D

Ernstig stelt een team van bovenkant ervaren ontwerpers en ingenieurs tewerk om douanevormen en producten op de markt voor onze klanten te ontwikkelen.

 

Onze capaciteit om CAD ontwerpen en gedetailleerde techniektekeningen van een concept of een schets tot stand te brengen is zeer systematisch. Ernstig gebruiksoverzicht, industrie-standaard 3D software om uw plastiek en metaalproject te ontwerpen. Door CAD tekeningen in 3D beelden om te zetten, kunnen onze softwaredeskundigen u een voorproef van de voltooide productvervaardiging aanbieden.

 

Wij integreren de Analysesoftware van de Vormstroom in ons plastic proces van het productontwerp. Het helpt ons de potentiële tekorten voorspellen alvorens het plastic product zo gevormd sparen uw geld wordt en de kwaliteit verbetert.

 

Als ervaren verwerkende bedrijf in het ontwerpen van en het vervaardigen van metaalcomponenten, kunnen wij ook om kosten te drukken, levertijden te minimaliseren, bruikbaarheid te verbeteren en kwaliteit te verzekeren.