Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. 86-769-85339899 betty@howemold.com

Bedrijfsprofiel

Vraag een offerte aan
Thuis -

Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Verkoper,Andere

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Howevorm; Howetechnologie; Moskyintechnologie; HOWE

 • Aantal werknemers

  60~80

 • Jaarlijkse omzet

  3,000,000-5,000,000

 • Opgericht Jaar

  2011

 • Export pct

  80% - 90%

 • onze klant

  Electrolux, BMW, Audi, Honda, Hella, Bosch

 • Onze droom

  Dien producten aan de wereld, bouw vormen aan de bol

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-769-85339899

Inleiding

De Vormco. Ltd.pdf van de Presentation_Howeprecisie

Contacteer ons voor vormhulpmiddelen & het vormen productie voor uw projecten!

E-mail: info@howemold.com

betty@howemold.com

jenny@howemold.com

          

Tel.: 86-769-85339899 fax: 86-0769-85339899

Adres.: Road van No.39hexing, het District van Zuidenshatou, ChangAn, DongGuan-Stad, Guangdong, 523863 China

 

De diensten: De de de het de de de de het Gevormde vormontwerp, Vorm productie, de Gegoten matrijs, Bewerken, Vormen, Gieten, Volumeproductie, Injectieplastieken, Casted-metaalbewerking, Ontwerp en Techniek, Productie en Productie, en Casted-de Producten, Plastiekeninjectie het Vormen & Metaal het Gieten, de Injectievorm & gieten Vorm, Enig/multi-Holten Bewerkend, 2K/Geschotene 2/Vorm van 2 kleuren de Multischoten, over Vorm, Tussenvoegselvorm die, Compressievorm, gas-Bijgewoonde Vorm, 2/3 Platen Vorm, Volume/Massa/& & Hoeveelheidsproductie, Rotatievorm, Slagvorm, Stapelvorm, Automobiel, Huistoestellen, Elektronische Producten, Consumptiegoederen, Industriële Levering assembleren eindigen testen, Machinaal bewerkte Delen, Vormcomponenten, Productiehulpmiddel

 

HOWE-Co. van de Precisievorm, Ltd werd opgericht in 2011, gelegen in Changan-Stad, Dongguan-Stad, die voor verwerkende industrie in China beroemd is. HOWE kan one-stop oplossingen van productontwerp, prototyping verstrekken, vorm die aan tot injectie het vormen en productenassemblage maken. HOWE kan meer dan 300 reeksen jaarlijks vormen veroorzaken die vele industrieën zoals automobiel, elektronika, huishoudapparaten, bureaulevering, geschiktheidsmateriaal, medische behandeling etc. omvatten. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in high-tech precisie plastic vormen en twee of veelkleurige injectievormen.

 

Als ervaren technology-oriented bedrijf, heeft HOWE een sterk team van het vormontwerp, uitstekende beheerselites en professionele verwerkende ingenieurs. Uitgerust met Duitse QUSER-hoge snelheid CNC, Taiwan CNC, precisie malende machines, EDM-machines en Fanuc-injectie het vormen machines, is HOWE jarenlang gewijd in R&D en vervaardiging van precisievormen, ondertussen onophoudelijk de communicerend met deskundigen van en Japan, Europa en V.S. die, die brengend geavanceerde theorie in praktijk, die HOWE-technologie goed maken zo zoals die beste bedrijven in ontwikkelde landen leren de vernieuwen.

 

Sinds zijn onderneming, heeft HOWE altijd de kernwaarden van „integriteit, efficiency, eerbied, delen aangehangen, die samenwerken en lerend“, leverend constante inspanningen „word een respectabele leverancier“. Ken me, ben verantwoordelijk, houd ons woord, ben pragmatisch en eerlijk zijn de stichtingen van onze bedrijfcultuur. Voordelen opzij, leveren wij grotere inspanningen op brede schaal te erkennen, werknemers te helpen hun doelstellingen bereiken, tot gemeenschap bij te dragen, vertrouwen en steun van elke klant te verdienen.

 

Verzending:

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

HOWE-Co. van de Precisievorm, Ltd werd opgericht in 2011, gelegen in Changan-Stad, Dongguan-Stad, die voor de verwerkende industrie in China beroemd is. HOWE kan one-stop oplossingen van productontwerp, prototyping verstrekken, vorm die aan tot injectie het vormen en productassemblage maken. HOWE kan meer dan 200 reeksen jaarlijks vormen veroorzaken die vele industrieën zoals automobiel, ruimtevaart, elektronika etc. omvatten, huishoudapparaten, bureaulevering, geschiktheidsmateriaal, medische behandeling. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in high-tech precisievormen zoals 2K-vorm, gas-bijgewoonde vorm, stapelvorm, enz.

 

 

Dienst

HOWE-Co. van de Precisievorm, Ltd werd opgericht in 2011, gelegen in Changan-Stad, Dongguan-Stad, die voor de verwerkende industrie in China beroemd is. HOWE kan one-stop oplossingen van productontwerp, prototyping verstrekken, vorm die aan tot injectie het vormen en productassemblage maakt. HOWE kan meer dan 200 reeksen jaarlijks vormen veroorzaken die vele industrieën zoals automobiel, ruimtevaart, elektronika etc. omvatten, huishoudapparaten, bureaulevering, geschiktheidsmateriaal, medische behandeling. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in high-tech precisievormen zoals 2K-vorm, gas-bijgewoonde vorm, stapelvorm, enz.

 

Als ervaren technology-oriented bedrijf, heeft HOWE een sterk team van het vormontwerp, uitstekende beheerselites, en professionele verwerkende ingenieurs. Uitgerust met Duitse QUSER-hoge snelheid CNC, Taiwan CNC, precisie malende machines, EDM-machines, en Fanuc-injectie het vormen machines, is HOWE jarenlang gewijd in R&D en vervaardiging van precisievormen, ondertussen onophoudelijk de communicerend met deskundigen van Japan, Europa, en de en V.S. die, die brengend geavanceerde theorie in praktijk, die HOWE-technologie goed maakt zo zoals die beste bedrijven in ontwikkelde landen leert vernieuwt.

 

Sinds zijn onderneming, heeft HOWE altijd de kernwaarden van „integriteit, efficiency, eerbied, delen aangehangen, die samenwerkt en lerend“, leverend constante inspanningen „word een respectabele leverancier“. Ken me, ben verantwoordelijk, houd ons woord, ben pragmatisch en eerlijk zijn de stichtingen van onze bedrijfcultuur. Voordelen opzij, leveren wij grotere inspanningen op brede schaal te erkennen, om werknemers te helpen hun doelstellingen bereiken,

om tot de gemeenschap bij te dragen, om vertrouwen en steun van elke klant te verdienen.

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Ons Team

De Howevorm heeft een sterk R&D-team, die zich in R&D van pijpmontage, autodelen, en het vakje van de logistiekomzet vormen specialiseren, en meer dan 200 R&D-projecten elk jaar voltooid. De Howevorm is een belangrijke high-end plastic vormfabrikant in China. Het heeft verwerkingsmateriaal, rijke ervaring in injectie het vormen, vooruitgegaan en zich bij vorm de productie meer dan 30 jaar geconcentreerd. Onze technische deskundigen hebben uitgebreide ontwerpervaring en gebruiken CAD/CAE/CAM-systeem die en om tekeningen volgens klantenvereisten programmeren nauwkeurig te wijzigen modelleren.

Vormontwikkelingsproces:

De Klant van de productanalyse verstrekt de technische parameters van het gegevensmateriaal (steekproeven, 2D, 3D tekeningen, enz.)

CAD van het vormontwerp technologie voor het ontwerp van de vormstructuur

De Analyse die van de vormstroom CAE de Analyse van de Vormstroom gebruiken om Vormstructuur te optimaliseren

De technische bespreking wordt het definitieve productieplan van de vorm en verwante technische parameters gevoed terug naar de klant voor bevestiging.

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3